Discursuri-maraton timp de opt ore la Constanța

132
Discursuri-maraton timp de opt ore la Constanța - discursuri-1416582180.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 22 noiembrie, Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" va găzdui un eveniment-maraton cu totul inedit, aflat la prima ediție, intitulat TEDxConstanța.

Dacă ar fi să încercăm o definire, prin conceptul TED se înțelege schimbul de informații, dorința de a schimba lumea prin idei în cadrul unui eveniment care aduce laolaltă oameni cu idei ce merită împărtășite.

TEDxConstanța este o inițiativă ce aduce conceptul TED.com la malul Mării Negre. Acest eveniment este destinat unui grup de oameni curioși, dornici de cunoaștere constituind un eveniment solidar misiunii TED de a răspândi idei grozave, vorbitorii urmând să expună la Constanța conceptele despre viață prin filtrul "OUT OF THE BOX".

"Imaginați-vă o zi plină de vorbitori geniali, clipuri ce ne îndeamnă să gândim și serii de discursuri care ne taie răsuflarea. Prin organizarea unui eveniment TEDx, vom crea o atmosferă unică, ce va determina eliberarea unor noi idei, inspirarea și informarea comunității. În timp, metafora «out of the box» a fost asociată ușor cu non-conformismul în domenii ca educația, managementul și leadershipul, și care au dat naștere unor sisteme inovatoare care încurajează creativitatea și găsirea rapidă a soluțiilor. Ne bucurăm că și constănțenii au ocazia, printr-un astfel de concept de eveniment, să cunoască și să fie aproape de cei care și-au guvernat viața prin prisma sintagmei «outofthebox»", declara pentru "Cuget Liber" producătorul Cornel Marcu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 22 Noiembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Doliu în literatura română
Sâmbătă, 22 Noiembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Dăruim din bogățiile toamnei
Sâmbătă, 22 Noiembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Petreceri dedicate copiilor
Vineri, 21 Noiembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Evocarea poetului mistic Yunus Emre
Pagina a fost generata in 2.3721 secunde