Distracție maximă în ultimul week-end al verii

265
Distracție maximă în ultimul week-end al verii - evenimentesursaportalism-1598639772.jpg

Articole de la același autor

Iată că luna august de sfârșește, dar înainte de a se termina trebuie să vă invităm să petreceți timp prețios, aici, la malul mării. Vreți să vă relaxați, să vă amuzați? Dacă răspunsul este afirmativ, atunci trebuie să știți că în acest sfârșit de săptămână veți avea parte de experiențe teatrale de neuitat, spectacole pentru copii și o mulțime de concerte.

Un eveniment mult așteptat este "JazzUP Sea Festival", care va avea loc sâmbătă, 29 august, de la ora 19.00, la piațeta Falezei Cazinoului. În acest loc, publicul este invitat la un concert cu standarde de jazz și adieri de bossa nova, care să sublinieze atmosfera estivală a ultimul weekend din această vară atipică, dar memorabilă. Trio-ul Viorica Pintilie (voce), Adrian Flautistu (contrabas electric) și Johnny Bică (pian) vă propun un repertoriu cu cele mai frumoase piese de jazz și accente blânde de bossa nova. Evenimentul este organizat de Asociația "CultArt", cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța. Intrarea este liberă, iar locurile sunt limitate și se rezervă la adresa [email protected] sau la numărul de telefon 0768 300 600. Intrarea în perimetrul concertelor se face de la ora 18.00, iar concertele încep la ora 19.00.

Săptămâna aceasta, caravana "Zbumzzi" se va afla în parcul din Km 4-5, situat pe strada Prelungirea Liliacului. Sâmbătă, 29 august, de la ora 17.00, se va juca spectacolul de teatru de păpuși "Motanul încălțat".

Și proiectul "Seri de teatru la Pontul Euxin" continuă în aceste zile de weekend, tot în zona Amfiteatru din parcul Tăbăcărie.

Spectacole cu marionete și comedii savuroase

Cel de-al patrulea weekend cu "Seri de teatru la Pontul Euxin" continuă sâmbătă, 29 august, de la ora 21.00, la spectacolul "În parc", pentru a vedea cum stau pe o bancă personaje din alte timpuri. Piesa amintită prezintă povești reale și imaginare cu Eminescu, Râmaru și Mița Bicilista. Astfel, pe parcursul unei ore și zece minute, Rodica Lazăr și Ivan Teglas vor intra în rolurile unor cupluri pe cât de neașteptate, pe atât de diferite: Mihai Eminescu și Veronica Micle, Regele Ferdinand și Mița Biciclista, criminalul în serie Râmaru și Mihaela, precum și un El și o Ea din perioada actuală, din epoca rețelelor de socializare.

Duminică, 30 august, de la ora 21.30, Teatrul de Artă București va prezenta, tot aici, spectacolul "O noapte pe dos", de Xavier Durringer, cu Marcela Motoc și George Constantinescu în distribuție, în regia lui Tudor Țepeneag. Scenografia este creată de MC Ranin. Rețineți, spectacolul nu este recomandat persoanelor cu vârsta mai mică de 16 ani.

Spectatorii mai sunt invitați în acest ultim week-end de vară la "Săptămâna Teatrală - Ieri și Azi- Constanța Culturală", care se va desfășura în perioada 29-30 august, în Piața Ovidiu, între orele 10.00 și 12.00 și 18.00 - 20.00. Proiectul finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Asociația "Bulevardul Culturii" va aduce în fața publicului spectacole de teatru pentru copii, spectacole de marionete, comedii savuroase precum și spectacole de teatru clasic. Nu va lipsi caravana personajelor din teatrul românesc: Coana Chirița, Nenea Iancu, Coana Mița Biciclista, Nae Ionescu și Păcală.

Evenimentul va fi prezentat de actorul Stelian Milu. Programul va cuprinde sâmbătă, 29 august, de la ora 10.00, spectacolul "Fetița cu părul de aur", urmat la ora 11.00 de spectacolul "Clovnii Veseli", la ora 18.00, de "Caravana Personajelor" și la ora 19.00, de "Un Bărbat și mai multe femei", cu Paula Chirilă și George Constantinescu. Ultimul spectacol al serii va avea loc de la ora 20.30, când actorii Diana Dumitrescu, Silvana Ionescu, Iulian Ilinca, Ciprian Cojenel, Stelian Milu, Radu Micu, Tudor Pârvu vor juca în piesa "O noapte furtunoasă". Urmează ziua de duminică, 30 august, când la ora 10.00, va putea fi vizionat spectacolul pentru copii "Lumea Poveștilor". De la ora 11.00 se va juca piesa "Crina și păpușile vorbitoare", la ora 18.00 are loc "Caravana Personajelor", iar la ora 19.00, va avea loc piesa "Old Love", cu Constantin Cotimanis, Paula Chirilă, Iulia Dumitru, Adrian Păduraru. Seara se încheie la ora 20.30, cu piesa "Cum se face", cu Octavian Strunilă, Paul Ipate, Paula Chirilă, Alexandru Conovanu Intrarea este liberă și se va face în limita locurilor disponibile. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5271 secunde