Distracţie, muzică şi dans, în ultimul weekend de vară, la Constanţa

999
Distracţie, muzică şi dans, în ultimul weekend de vară, la Constanţa - fonddistractie1111-1630087322.jpg

Articole de la același autor

Este ultimul weekend de vară calendaristică, dar vacanţa continuă la Constanţa. Centrul municipiului se transformă iar în kilometrul zero al distracţiei. Iar evenimente şi petreceri vor avea loc şi pe faleza de la Cazino, dar şi în parcurile din oraş.

În acest sfârşit de săptămână, bulevardul Tomis prinde culoare în compania DJ Emil Safta. În cadrul proiectului Constanţa Coffee Break, principala arteră redevine pietonală. Unul din cei mai experimentaţi DJ de la Kiss FM, implicat de la bun început în proiectul Summerkiss, vine să încheie sezonul estival la Constanța. Sâmbătă și duminică, 28 şi 29 august, de la ora 19.00, acesta promite show total. Atmosfera de petrecere va fi completată de o experiență inedită. Constănțenii dar și turiștii aflați pe litoral se vor bucura de două zone de bar cu băuturi fine, pregătite de bartenderi specializați.

Pe faleza de la Cazino, proiectul cultural „Dance Sea-mphony 2021” se apropie de final. Sâmbătă şi duminică, 28 şi 29 august, de la ora 20.00, în zona grupului statuar „Pescarii”, publicul va avea parte de spectacole coregrafice de excepție, atât pe ritmuri clasice, de vals sau tango, cât și pe unele mai moderne, din care nu lipsesc, de pildă, Metallica sau Vangelis.

„Ne bucurăm mult că am adus bucurie constănțenilor și turiștilor care au venit în fiecare seară să ne vadă. Am remarcat că spectatorii sunt de toate vârstele, de la copiii care de-abia ce au învățat să meargă la bunicii lor. Dansul este un limbaj universal, care nu ține cont de vârstă, clasă social sau condiție financiară. Dansul ne unește, iar acesta cred că a fost și este principalul succes al proiectului”, a declarat Georgiana Rusu, organizator al evenimentului.

Jazz pe malul mării

De asemenea, iubitorii de jazz sunt aşteptaţi în Piaţa Ovidiu, la festivalul JazzUp Sea. Sâmbătă, de la ora 19.00, va fi prezentat spectacolul „Tower of Babel”, cu cântece tradiţionale de pe trei continente, reimaginate şi electrificate. Vor concerta artiştii Sabin Laviniu Penea, la vioară, Alex Arcuş la saxofon, caval şi flaut, Alexandru Stoica la oud şi cobză şi Michael Acker, la electric bass. Duminică, tot de la ora 19.00, muzica se mută pe faleza de la Cazinoul din Mamaia, cu spectacolul de jazz electronic „Rumble & The Jungle”, lofi, broken beats, funky keyboards şi vioară electrică. Vor evolua artiştii Sabin Liviu Penea, la vioară, Albert Tajti, la keyboards, şi Tavi Scurtu, la drum machine şi electronics.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4467 secunde