Distracţie şi relaxare la „Constanța Coffee Break”

234
Distracţie şi relaxare la „Constanța Coffee Break” - coffeebreak-1628273658.jpg

Articole de la același autor

În acest week-end, va avea loc în orașul de la malul mării o nouă ediție a proiectului „Constanța Coffee Break”, care va însemna un amestec de sport, dans și muzică, ce le va oferi o experiență de neuitat atât localnicilor, cât și turiștilor. Astfel, de sâmbătă, 7 august, de la ora 8.00 și până duminică, 8 august, la ora 23.00, bulevardul Tomis se va transforma într-un spațiu special: zonă de promenadă, arenă de sport și ring de dans.

Potrivit Primăriei Constanţa, sâmbătă seara, de la ora 19.30, veţi avea parte de acordurile pline de armonie ale Fanfarei „Muzica Apelor”. Cu această ocazie, cei peste 20 de instrumentiști vor îmbina solemnitatea marșurilor militare cu elemente din folclorul românesc, muzică ușoară, dar și valsuri și arii celebre din repertoriul național și internaţional. Distracția continuă în compania elevilor de la secția de dans sportiv din cadrul Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” din Constanța.

Apoi, duminică, de la ora 20.00, veţi putea descoperi frumusețea dansului tradițional. La această atmosferă vor contribui ansamblurile de copii „Flori Dobrogene” al comunei Mihail Kogălniceanu, „Izvorașul Dobrogean”, din comuna Fântânele, „Luminițe Dobrogene”, din comuna Lumina și „Dobrogeanca”, din orașul Ovidiu, împreună cu soliștii vocali Mădălina Ciortescu, Marina Sava și Raluca Ene. În plus, atât sâmbătă, cât și duminică, începând cu ora 18.00, va fi open court pentru cei care doresc să joace baschet și badminton.

Totodată, 400 de volume, un spațiu pentru lectură special amenajat și multe surprize îi așteaptă vizitatori la festivalul „Constanța citește”, care se desfășoară în Parcul Arheologic. Aici, până la începutul lunii septembrie, vă veţi bucura de oferta diversificată de best-seller-uri, enciclopedii și cărți pentru copii, adolescenți și adulți. Serile de lectură vor fi acompaniate de momente artistice. În acelaşi timp, duminică, de la ora 20.00, va avea loc un spectacol susținut de Liliana Cornilă și Rodica Nicoleta Șerban.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3506 secunde