Iubiţi sportul? Se amenajează un parc fitness pe plaja Modern!

245

Articole de la același autor

La ora actuală, Constanţa duce o lipsă acută de parcuri tematice, care să fie destinate unui public ţintă şi care să satisfacă anumite nevoi ale populaţiei. Prin urmare, city managerul municipiului Constanţa, Felicia Ovanesian, a dat startul lucrărilor primului proiect prin care constănţenii vor putea beneficia de un spaţiu modern, echipat corespunzător, în care să se poată face fitness în aer liber.

Spaţiul de agrement se află pe plaja Modern, ceea ce va face ca timpul petrecut pe malul mării să fie cu atât mai plăcut, mai ales pentru cei care iubesc să facă sport în aer liber. Parcul va fi dotat cu 47 de aparate de fitness, o pistă pentru alergat şi va fi înfrumuseţat cu arbori, arbuşti şi flori. Totodată, nu vor lipsi nici băncile, coşurile de gunoi ori stâlpii de iluminat, pentru ca plăcerea de a face sport să poată fi satisfăcută şi după lăsarea serii.

„Până la sfârşitul săptămânii viitoare vom avea un spaţiu de agrement pentru fitness. Vom avea parte şi de o zonă de spaţiu verde care va fi dotată cu sistem de irigaţii, o pergolă pentru umbră şi toate condiţiile pentru a putea desfăşura aceste activităţi în mod decent”, a declarat Felicia Ovanesian.

Proiectul, în valoare de 250.000 lei, va fi realizat în baza unui contract de sponsorizare încheiat între Primăria Constanţa şi Nordis Management SRL. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5874 secunde