Faceți turism ilegal? Să nu vă mirați dacă vă treziți cu percheziții la domiciliu!

552
Faceți turism ilegal? Să nu vă mirați dacă vă treziți cu percheziții la domiciliu! - perchezitii-1627932071.jpg

Articole recomandate

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice - Biroul de Investigare a Criminalității Economice Mangalia au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, duminică, 1 august, într-un dosar ce vizează săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, conform Legii 84/1998.

În urma activităților derulate, s-a constatat faptul că, la locuința unui bărbat de 53 de ani, din Mangalia, se aflau mai mulți turiști. Polițiștii au stabilit că bărbatul nu deține nicio formă de organizare juridică pentru activitatea comercială turistică desfășurată, veniturile realizate nefiind declarate la organul fiscal teritorial.

„Totodată, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, 5.000 euro și 11.155 de lei, existând suspiciunea că sumele ar proveni din săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală. De asemenea, la sediul unei societăți comerciale din Mangalia, precum și într-un autovehicul parcat în fața acesteia, au fost identificate peste 260 de articole vestimentare, în valoare de aproximativ 15.720 de lei, care poartă însemnele unor mărci protejate, acestea fiind ridicate pentru continuarea cercetărilor”, explică reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7003 secunde