Doamnei profesoare, cu adâncă plecăciune…

9607
Doamnei profesoare, cu adâncă plecăciune… - dobrinclaudia-1459703649.jpg
Astăzi, învățământul constănțean se desparte de unul dintre cei mai îndrăgiți dascăli ai Colegiului Național "Mircea cel Bătrân" - nu profesor de la catedră -, care a reușit să insufle copiilor, dincolo de înțelegerea materiei pe care a predat-o, și respectul pentru OMUL CU CATALOGUL.


A luptat timp de șase ani cu o seninătate care a reușit să impre-sioneze și cele mai sceptice per-soane din jurul ei. În ciuda chinurilor pe care le-a avut de îndurat, s-a întors printre elevii ei, din rândul cărora își culegea puterea pentru a merge mai departe. 


Dar și pentru a-i fi alături tânărului Costin Dobrin, fiul nepereche cu care s-a mândrit, pe bună dreptate, și care pe 31 martie a împlinit 18 ani. 


Din păcate, Claudia Dobrin nu este singurul dascăl constănțean care s-a luptat cu acest diagnostic nemilos care macină omenirea indiferent de vârstă, profesie, apartenență politică, rang…


Slujba de înmormântare va avea loc la Biserica Greacă, la ora 13,30, iar în jurul orei 14,30, convoiul funerar se va opri, în dreptul Colegiului Național "Mircea cel Bătrân", pentru un moment de adânc omagiu.


Articole pe aceeași temă

Vineri, 18 Martie 2016
Stire din Actual : Femeie omorâtă la propria nuntă
Pagina a fost generata in 0.9846 secunde