Doctor Honoris Causa pentru un universitar american

288
La propunerea profesor universitar dr. Ana Rodica Stăiculescu, Decanul Facultății de Drept și Științe administrative, Senatul Universității Ovidius Constanța a aprobat ca, astăzi profesorului universitar dr. José Luis Guerrero Cusumano, de la Universitatea Georgetown din Washington (S.U.A.), să i se confere titlul academic de Doctor Honoris Causa al Universității Ovidius.
Personalitate de prestigiu a Școlii universitare americane de Manegement și Științe administrative, Profesorul José Luis Guerrero Cusumano se bucură de o meritorie recunoaștere internațională. Domnia sa este de altfel cunoscut și apreciat și de studenții și profesorii Facultății constănțene, care au avut deja prilejul să-i audieze prelegerile și conferințele de înaltă ținută academică.
La decernarea titlului de Doctor Honoris Causa – care va avea loc astăzi, în Sala Senatului din Campusul Universității, vor fi prezenți membri ai Senatului Universității, ai conducerii Facultății de Drept și Științe administrative, profesori, studenți, invitați (oficialități ale vieții politice, religioase, culturale și economice) și membri ai corpului diplomatic.
Este pentru prima dată când un universitar din afara granițelor țării primește un asemenea titlu academic la propunerea Facultății de Drept și Științe administrative a Universității Ovidius din Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1122 secunde