România întâlnește Germania în optimile Mondialului

343

Articole de la același autor

România a depășit, atât cu echipa de fete, cât și cu cea de băieți, grupele preliminare ale Campionatului Mondial de tenis de masă de la Guangzhou (China), calificându-se în optimi.
După cinci meciuri, fetele au ocupat locul trei în serie, în ultima partidă dispunând cu 3-1 de Polonia. Unul dintre puncte a fost realizat de Eliza Samara (LPS "Nicolae Rotaru" CSS - Farul), care a învins-o pe Monika Pietkiewicz, cu 3-0, în vreme ce o altă constănțeancă din lot, Iulia Necula (Berlin), a pierdut partida disputată, 2-3 cu Natalya Partyka. România a ocupat locul trei în grupă, iar în optimi va întâlni, astăzi, de la ora 13,30, Germania. Cine va câștiga acest meci va juca în sferturi cu China, campioana mondială en-titre.
La băieți, România s-a calificat din grupă cu o etapă înainte de încheierea partidelor. În runda a patra, tricolorii au învins Belgia, cu 3-0, două dintre puncte fiind aduse de Andrei Filimon (3-1 cu Martin Bratanov) și Constantin Cioti (3-0 cu Yannick Vostes). După patru etape, România se află pe poziția a treia, iar în ultima rundă întâlnește Austria.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9268 secunde