DOLIU ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL CONSTĂNȚEAN. A MURIT UN MARE DASCĂL

5815
8
DOLIU ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL CONSTĂNȚEAN. A MURIT UN MARE DASCĂL - candela-1451548886.jpg

Articole de la același autor

Învățământul constănțean a suferit o mare pierdere după ce, noaptea trecută, a încetat din viață profesorul Elena Jiga, de la Școala 12 B.P Hașdeu, după ce a pierdut bătălia cu o boală necruțătoare.


Dascăl cu înaltă ținută morală, specilitate limba și literatura română, profesorul Elena Jiga va rămâne în amintirea tuturor pentru modul exemplar în care reușea să le insufle copiilor dragostea pentru carte și literatură. 



Comentează știrea

parinte
31 decembrie 2015
copiii nostri au dreptul la o scoala de calitate!

cerem demisia doamnei Svinarciuc de la conducerea liceului Decebal

Murphy
1 ianuarie 2016
Dumnezeu s-o odihnesca in pace !

Trebuie inteles odata pentru totdeauna ca jertfele umane din invatamantul constantean sunt reale, ca nimeni nu face nimic ca profesorii sa aiba drepturi depline financiare, onoare si demnitate umana. Inca un semnal de alarma moartea acestei doamne profesor care a participat la fondul de pensii si nu a apucat sa ia niciun leu ca drept de pensie. Alo, politicienii tehnocrati voi aveti urechi sa auziti, voi aveti ochi sa vedeti cum se zbate pestele pe uscat in invatamantul constantean. Dumnezeu s-o odihneasca in pace pentru tot binele facut, si cam atat, de rest nu mai vorbim...

adevar
1 ianuarie 2016
adevar

La multi ani romani = aparatori traficanti de femei si proxeneti de minore = gunoi !

stela
1 ianuarie 2016
posibil

CAUTAM colaboratori , Operator PC online ( de acasa ) Program recomandat : 1-2 ore zilnic Contract legal,venituri suplimentare motivante,scrisoare de recomandare ! Informații COMPLETE si CORECTE despre proiect ! Important ca oamenii să știe absolut totul despre proiect, iar asta NU se poate realiza prin câteva fraze scurte și citite rapid ! Aici este vorba despre foarte multe informații si din această cauză ele sunt împărțite în mai multe lecții și oferite tuturor în mod gradat, sistematic, NUMAI pe email ! Lectiile va arata cum sa realizati profituri in acest proiect ! Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice și se poate lucra de oriunde din țară și din străinătate. Pentru a primii mai multe detalii, trimiteti PROIECT la adresa de email: [email protected]

project
2 ianuarie 2016
pentru stela

draga stelada pe ailea lectia de carduri bancare si bani pe net, suntim multi intirisati, pa!

herodot
3 ianuarie 2016
rugaminte pt lilisor

va rugam DEMISIA!

herodot
6 ianuarie 2016
demisia, svinarciuc

cer urgent demisia directoarei Svinarciuc!

herodot
9 ianuarie 2016
SVINARCIUC SA ISI DEA DEMISIA!

da-ti demisia odata, nu te mai vrea nimeni! pupezele vesele te vor trada chiar inainte de concurs! da-le afara si lasa pe cineva mai competent sa conduca!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Decembrie 2015
Stire din Eveniment : TRUPA TAXI, ÎN DOLIU!
Pagina a fost generata in 0.3358 secunde