Anchetă, după ce un elev a murit la școală

249
Anchetă, după ce un elev a murit la școală - elevmortscoalasurdomuti3728x336-1450338847.jpg

Articole recomandate

O anchetă internă, dar și una a Inspectoratului Școlar Ilfov se desfășoară la Liceul "Horia Hulubei" unde a murit miercuri un elev din clasa a VI-a, a declarat, pentru AGERPRES, inspectorul școlar general Coca Codreanu.


Un elev în clasa a VI-a la Liceul "Horia Hulubei" din Măgurele a murit miercuri dimineață după ce a a intrat în stop cardio-respirator, a declarat managerul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, Alis Grasu.

Potrivit medicului, o ambulanță cu cel mai complet echipament a ajuns la locul solicitării foarte repede, în șase minute, copilul fiind găsit în stop cardio-respirator și apoi resuscitat timp de o oră și douăzeci de minute fără succes însă.

"A fost solicitată ambulanță la ora 7,47 pentru un copil care prezenta sincopă, își pierduse cunoștința. O ambulanță cu medic și echipament complex a sosit la fața locului în șase minute. Copilul se afla în stop cardio-respirator, au fost făcute manevre de resuscitare timp de o oră și douăzeci de minute. Nenorocirea este dublă pentru noi: în primul rând că este vorba despre un copil și în al doilea rând că este copilul unui coleg de-al nostru. Din relatările celor prezenți se pare că a avut convulsii", a afirmat medicul Alis Grasu.

Ea a spus că elevul nu avea nicio problemă cardiacă și nicio boală cronică. Medicul legist va stabili cauza decesului copilului, scrie Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.335 secunde