TRAGEDIE LA CONSTANȚA. ȘOFER MORT, după ce a căzut în Canalul Poarta Albă - Midia Năvodari

517
1
TRAGEDIE LA CONSTANȚA. ȘOFER MORT, după ce a căzut în Canalul Poarta Albă - Midia Năvodari - fondtragediaaviaticasemnaldealar-1449820635.jpg

Articole recomandate

Șoferul unui excavator a murit, aseară, după ce a căzut cu utilajul în Canalul Poarta Albă - Midia Năvodari, în zona ecluzei de la Ovidiu.

Excavatorul se afla la o adâncime de aproximativ cinci metri, iar trupul bărbatului rămăsese în cabina utilajului. Medicii de pe Ambulanță au încercat fără folos să resusciteze victima, fiind constatat decesul.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, iar oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut tragedia.

Comentează știrea

geo
11 decembrie 2015
Ptr reporter

Fara rost este reportajul tau de doua randuri, acolo si-a pierdut viata un om care avea o familie apropiati, cei de la isu au incercat resuscitararea fara succes nu fara rost dobitocule, putin respect si ptr cei de la isu si fata de victima, cine va face ziaristi nu pot sa stiu, si in alta ordine de idei am scris mai mult ca tine in comentariu decat ai fost tu in stare sa scrii in articol. Poate vad si sefiitai de ce esti in stare si te pun pe liber, sau te angajeaza libertatea ptr ca acolo esti perfect, titlul despre ceva si articolul despre nimic

Articole pe aceeași temă

Marţi, 24 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : ȘOCANT! ELEV GĂSIT MORT ÎN CĂMIN!
Pagina a fost generata in 1.239 secunde