Doliu în învăţământul constănţean. A murit un renumit profesor din Mangalia

1344
Doliu în învăţământul constănţean. A murit un renumit profesor din Mangalia - doliudeces3e1708063671654-1715930700.jpg

Articole de la același autor

Colectivul profesoral al Liceului Teoretic „Callatis” anunță trecerea în neființă a profesorului Ionel Dumitrescu, unul dintre cei mai apreciați profesori din orașul nostru, oraș pe care l-a iubit foarte mult. Om de litere, spirit liber, creator de frumos, domnul profesor a dovedit mereu că omul sfințește locul. „Nu de puține ori, am considerat că locul domnului profesor ar fi fost între marii critici, între oamenii din cercetare în lumea academică, dar el a ales să rămână aici, la malul mării, locul care îi aducea atâta liniște și bucurie. Deși în ultimii ani a avut de trecut numeroase obstacole din cauza sănătății, mereu a revenit la școală optimist și dornic să păstreze legătura cu elevii și colegii de cancelarie, ducându-și vocația la capăt până în momentul în care a ieșit la pensie.

Tot așa îl vom aminti și noi - plin de viață, cu surâsul pe buze, mereu cu o vorbă bună. Diminețile erau mai vesele când, pe holurile liceului, îl întâlneai pe domnul profesor, îmbrăcat în costum, dar cu o cravată colorată, câteodată pictată cu personaje din desenele animate, care îndulcea sobrietatea ținutei și îi conferea acea unicitate a omului genial.

Odihnă veșnică, domnule profesor! Drum în lumină, căci lumină ați fost și dumneavoastră pentru mulți dintre noi!”, au transmis colegii de la Liceul „Callatis”.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4037 secunde