Arestat preventiv după ce a condus fără permis și a refuzat prelevarea de probe biologice

329
1
Arestat preventiv după ce a condus fără permis și a refuzat prelevarea de probe biologice - arestat-preventiv-1715930639.jpeg

Articole de la același autor

În această săptămână, un bărbat de 41 de ani din Constanța a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, după ce a condus fără permis și a refuzat prelevarea de mostre biologice.

Potrivit datelor din dosar, bărbatul a fost surprins de polițiștii Serviciului Municipal de Siguranță Rutieră, în timp ce conducea un autoturism, pe Bulevardul Mamaia, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar și cu aparatul din dotare, reieșind indici cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive în corp.

Condus la unitatea medicală, inculpatul a refuzat recoltarea de probe biologice.

Inițial, acesta a fost reținut, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Ulterior, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și instanței de judecată, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

Comentează știrea

Constantin loc Constantta
17 mai

Dacă ptr. acest individ s-a dispus arestarea preventiva de ...30 zile, OARE NU AR FI TREBUIT SA SE PRROCEDEZE LA FEL SI CU ACEL INDIVID DE ACUM CATEVA ZILE IN URMA , CE A REFUZAT PRELEVAREA DE PROBE BIOLOGOCE- A , NU SA PUTUT , DEOARECE E MARE ....MAHAR IN CADRUL IPJ CONSTANTA!!!! .....UNDE E ....JUSTITIA DIN ROMANICA????!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4882 secunde