Tânăr reținut după ce a încercat să jefuiască o societate comercială și a condus fără permis

280
Tânăr reținut după ce a încercat să jefuiască o societate comercială și a condus fără permis - arest-1715944263.jpg

Articole de la același autor

Zilele trecute, un tânăr, în vârstă de 18 ani, a fost reținut de polițiștii Serviciului Municipal de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, fiind bănuit de tentativă la tâlhărie calificată, distrugere și conducerea unui vehicul fără a deține permis.

Conform informațiilor din dosar furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța, la data de 8 mai, în jurul orei 05:15, tânărul a încercat să tâlhărească o casieră, de 31 de ani, de sumele de bani ale societății comerciale, unde victima era angajată. În acest timp, bărbatul a distrus un telefon mobil.

De asemenea, tânărul a condus un autoturism fără a deține permis pentru nicio categorie de vehicule.

În acest caz, polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare în orașul Năvodari, în urma cărora au identificat și ridicat mai multe articole vestimentare și un telefon mobil.

Tânărul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța și urmează să fie prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3322 secunde