DOLIU ÎN PRESA DIN CONSTANŢA! "Un jurnalist constănțean deosebit de apreciat s-a stins din viață"

14582
DOLIU ÎN PRESA DIN CONSTANŢA!

Articole de la același autor

Jurnalistul constănțean Lucian Cristea a trecut la cele sfinte, duminică, după ani buni în care, deşi a fost bolnav, a continuat să scrie. Cu peste 20 de ani de presă, regretatul jurnalist a trecut prin redacțiile „România liberă”, „Dobrogea nou㔄Tineretul liber”, „Evenimentul zilei”, „Cuget liber”, „Independentul”, „Telegraf”.


Pe pagina sa de Facebook, Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a transmis un mesaj, însoţit de o fotografie:


"Un bun prieten şi un jurnalist constănțean deosebit de apreciat, #LucianCristea, s-a stins din viață astazi. Un gol imens va rămâne în urma lui, gol pe care cu greu îl vom acoperi. Munca sa va rămâne un model pentru toți cei care vor continua lupta pentru adevăr și justiție.

Îi mulțumesc pentru toate opiniile valoroase pe care le-a exprimat și sunt convins că va fi amintit întotdeauna cu respect și admirație pentru contribuția sa la jurnalismul românesc. Sincere condoleanțe față de familia și prietenii săi, care trec printr-o perioadă dificilă și îndurerată. Sper că vor găsi puterea și înțelegerea de care au nevoie pentru a face față acestei grele pierderi.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!", scrie Mihai Lupu. 




sursa foto: Mihai Lupu Facebook












Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5364 secunde