DOLIU la Hollywood. O actriță de Oscar a murit

181
1
DOLIU la Hollywood. O actriță de Oscar a murit - carteldehollywood-1401627281.jpg

Articole recomandate

Actrița Joan Lorring, nominalizată la Oscar, în 1946, pentru rolul secundar din filmul "Secara e verde/ The Corn is Green", a decedat la vârsta de 88 de ani, a declarat una din fiicele artistei, Santha Sonenberg, potrivit hollywoodreporter.com.


Cariera ei a cuprins roluri în teatru, în film și în producții TV. Primul film american în care a jucat a fost "Song of Russia", în 1944. În 1946, Joan Lorring a fost nominalizată la Oscar pentru cea mai bună actriță în rol secundar, pentru rolul Bessie Wat din filmul "Secara e verde/ The Corn is Green". De asemenea, Joan Lorring a jucat, în 1946, alături de Sidney Greenstreet și Peter Lorre, în filmele "Three Strangers" și "Verdict/ The Verdict".


Printre aparițiile sale televizate se numără "The Star Wagon", un serial din 1966, cu Dustin Hoffman și Orson Bean, precum și serialul "The Love Boat", în 1980, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

talking to
6 iunie 2014
talking to

mr e liquid Stiri Cultură-Educație : DOLIU la Hollywood. O actriță de Oscar a murit | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online talking to http://toddandshannajackson.com/dekang-e-liquid-50ml/smokers-begin-to-buy-e-cigarettes-in-growing-numbers.asp

Articole pe aceeași temă

Vineri, 30 Mai 2014
Stire din Cultură-Educație : Caravana LSRS, în Medgidia
Pagina a fost generata in 0.9003 secunde