Don Michè vă invită la o seară tradițională italiană

182
Don Michè vă invită la o seară tradițională italiană - donmiche-1522418308.jpg

Articole de la același autor

Copiii, dar și părinții mai au o alternativă de petrecere a timpului liber. Trupa "Suflețel" organizează, sâmbătă, 31 martie, începând cu ora 11.00, la restaurantul "Harlequin" din Mamaia, spectacolul "Ursul păcălit de vulpe", o adaptare după una dintre cele mai cunoscute povești scrise de Ion Creangă. 


Așadar, micuții vor putea vedea cu propriii lor ochi că viața în pădure este o adevărată aventură, iar vulpea vicleană caută mereu câte un naiv, de la care să adune niscaiva bunuri, desigur prin șiretlic.


Cum îi păcălește pe cei întâlniți, haideți să descoperiți dumneavoastră!


Spre seară, însă, mai exact la ora 21.00, adulții sunt așteptați de Don Michè, la o seară cu muzică tradițională italiană. 


Repertoriul artistului pornește de la canzonetta napoletană cântată în dialect și acompaniată cu intervenții de flaut și ajunge la muzica americană post-belică inspirată de masiva migrație a italienilor pe noul continent. Ca urmare, constănțenii se vor delecta cu numeroase titluri celebre, cum ar fi "Volare", "O sole mio", "Mambo italiano", "Tu vuo’ fa’ l’americano", "Chitarra romana", "Arrivederci Roma". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3518 secunde