DRAMĂ în cinematografie. A murit un celebru regizor

171
1
DRAMĂ în cinematografie. A murit un celebru regizor - cane-1467473174.jpg
Regizorul britanic Robin Hardy, cunoscut pentru filmul "The Wicker Man", cu Christopher Lee în rol principal, a murit la vârsta de 86 de ani, anunță bbc.com.

Lungmetrajul din 1973, care a reprezentat și debutul său regizoral, spune povestea sergentului de poliție Howie, interpretat de Edward Woodward, care este trimis în căutarea unei fete pe insula fictivă Summerisle, conform news.ro.

Robin Hardy, care a regizat și o continuare a cunoscutei pelicule, "The Wicker Tree", în 2011, bazat pe romanul său "Cowboys for Christ", a încetat din viață vineri, au confirmat pentru BBC apropiați ai familiei.

Anul trecut, regizorul afirma că își dorește să realizeze un al treilea film "The Wicker Man", ca omagiu adus lui Sir Christopher Lee.

Născut pe 2 octombrie 1929, în Surrey, Anglia, filmografia lui Robin Hardy cuprinde doar trei lungmetraje - "The Wicker Man" (1973), "The Fantasist" (1986) și "The Wicker Tree" (2011). Pentru acestea două din urmă a scris și scenariul și a colaborat cu regizoarea Zelda Baron, pentru care a scris povestea filmului "Forbidden Sun" (1989), scrie realitatea.net



Comentează știrea

marioara
2 iulie 2016
opinie

Castigati bani chiar acum, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta persoane serioase care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:pacurarumarioara1964@gmail com

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5981 secunde