Drumurile închise au dat peste cap cursurile în unele școli din județ

454
Drumurile închise au dat peste cap cursurile în unele școli din județ - 8962b25e779a30ecd4c5ed79e7b8efbd.jpg
Ieri, la prima oră a dimineții, directoarea unității din localitatea General Scărișoreanu, prof. Simona Zota, a adus la cunoștința Inspectoratului Școlar Județean Constanța că se află în imposibilitatea desfășurării orelor de curs, întrucât mijloacele de transport care deservesc traseul Constanța-Dumbrăveni nu circulau decât până în localitatea Amzacea. Așa încât la Școala cu clasele I-VIII General Scărișoreanu a fost prezent un singur cadru didactic din localitate, iar la structura grădiniță cu orar normal Casicea a fost prezent un educator tot din localitate. "Pe durata zilei de astăzi (nr. - ieri), fiind imposibil transportul cadrelor didactice și al elevilor, aceste unități de învățământ rămân închise, urmând ca ziua de astăzi să fie recuperată ulterior", afirma directoarea.
În aceeași situație de suspendare a cursurilor s-au aflat și Școala cu clasele I-VIII Dobromir, Școala cu clasele I-VIII Dumbrăveni, SAM Independența și structurile sale.
La Grup Școlar Cumpăna și Grup Școlar Cogealac orele s-au desfășurat într-un program special, respectiv ora de 40 de minute și pauza de 5 minute, ba chiar de 30 de minute la Liceul Teoretic Negru Vodă, Școala Darabani și SAM Comana.
Suspendarea cursurilor este urmată de măsuri privind parcurgerea integrală a programei școlare până la sfârșitul anului școlar. Aceste măsuri se stabilesc prin decizie a directorului unității de învățământ.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6729 secunde