Statul american oferă sprijin tinerilor care doresc să studieze peste ocean

1437
Aproximativ 3.000 de studenți din România studiază în Statele Unite cu fonduri oferite de universitățile americane! Cum se poate realiza o asemenea performanță care vă asigură accesul la cele mai bune universități din lume, cum se construiește acest succes și ce beneficii veți avea în planul dezvoltării profesionale și personale veți afla în cele trei sesiuni de informare și instruire pe care Comisia Fulbright din București, în parteneriat cu Biblioteca Universitară "Ovidius" și American Corner Constanța, le organizează la Constanța pe 10 și 11 martie 2010.
Programul de astăzi, 10 martie, are ca temă admiterea la studii post-universitare în Statele Unite și se adresează studenților în ani terminali și absolvenților de studii universitare interesați de doctorate și masterate în Statele Unite. Prezentarea interactivă va avea loc la sediul American Corner Constanța, situat la etajul II, Universitatea "Ovidius", Campus, Aleea Universității nr. 1, la ora 15:00 și va dura 90 de minute.
Sesiunea de joi, 11 martie, prezintă admiterea la studii universitare în Statele Unite și este concepută pentru informarea și stimularea elevilor de liceu. Programul de instruire va fi găzduit de Colegiul Național "Mihai Eminescu" în intervalul 09:00-10:00 și de Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" între 12:30 și 13:30.
Cele trei prezentări vor furniza informații detaliate atât despre criteriile de admitere utilizate de universitățile americane și despre etapele procesului de aplicație, cât și despre sprijinul financiar oferit de instituțiile din SUA candidaților internaționali. În final veți afla despre studenții români care au reușit să atragă admitere și finanțare și care ilustrează deplin demersul pe care vi-l propunem.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4035 secunde