"Mama, o minune a minunilor" în desenele copiilor

1212

Articole recomandate

Succesul înregistrat de-a lungul celor șase ediții ale concursului de desene cu titlul "Mama, o minune a minunilor", i-a determinat pe organizatorii de la Școala Spectrum să inițieze vineri, 5 martie, și sâmbătă, 6 martie, cea de-a șaptea ediție. Dedicat preșcolarilor și elevilor claselor I și a II-a, și anul acesta concursul s-a bucurat de o participare numeroasă, 250 de școlari și preșcolari din tot județul înscriindu-se în cursa pentru premii.
Toți copiii au susținut o singură probă, constând într-un desen / pictură realizată în prezența supraveghetorilor, pe format A4 sau A3, coală de desen cu creioane colorate, ceracolor, culori de apă (acuarelă, guașă, tempera). Lucrarea trebuia să conțină chipul mamei (portret, figura întreagă, într-un anumit cadru ambiant, singură sau cu alte persoane).
Premierea câștigătorilor a avut loc aseară, în sala de spectacole a Colegiului Național de Arte "Regina Maria", ocazie cu care au fost oferite și momente artistice - teatru, muzică, poezie - dedicate Zilei de 8 Martie, interpretate de elevii școlii-gazdă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5729 secunde