Dublă lansare de carte – autor, un elev medgidian

957
Elevii Clubului Copiilor din Medgidia au obținut, și în această primăvară, numeroase rezultate la competițiile la care au concurat.
Astfel, elevul Sorin Eduard Manta, de la Școala "I.L. Caragiale" Medgidia, a obținut premiul I la Concursul național "Tinere condeie" - faza județeană, la secțiunea proză, gimnaziu și mențiuni la Concursurile naționale "Marin Sorescu", "Carte frumoasă, cinste cui te-a scris" și la Concursul național de povești "Ion Creangă", Iași, la secțiunea proză-gimnaziu.
Cristina Ilea, de la Eco-Școala Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" Medgidia, a obținut premiul I la Concursul național  "Tinere condeie" - faza județeană, secțiu-nea eseu-liceu și mențiune la Concursul național "Marin Sorescu", aceeași secțiune.
La aceeași competiție au mai fost premiate elevele: Mariana Mazalu, Eco-Școala Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" Medgidia, cu mențiune la Concursul național "Carte frumoasă, cinste cui te-a scris" (poezie-liceu) și eleva Emanuela Mafteiu cu mențiune la Concursul național "Marin Sorescu" (liceu).
Luni, 1 Iunie, va avea loc, la Medgidia, o dublă lansare de carte a lui Sorin Eduard Manta: "Valetul O’Rubick", lansată în luna martie la Biblioteca Metropolitană București, și "Portrete".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2126 secunde