Duo Kitharsis, la Teatrul "Oleg Danovski"

283
2
Duo Kitharsis, la Teatrul

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 19, Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" invită publicul constănțean la un concert inedit, sub bagheta dirijorului Radu Ciorei. Soliștii: Alexandra Petri-șor și Dragoș Horghidan - Duo Kitharsis. 


Este o ocazie unică de a urmări live acest concert pentru două chitare. Melomanii constănțeni 


vor asculta lucrări din creația compozitorilor Antonio Vivaldi, Tomaso Albinoni, Ottorino Respighi, Mario Castelnuovo, Gioa-cchino Rossini. 


Biletele pot fi achiziționate la casa de bilete din incinta teatrului, între orele 11-17, iar prețul unui bilet este cuprins între 25 și 40 de lei, în funcție de locul ocupat în sală. Pensionarii vor plăti 20 de lei, iar elevii și studenții, 15 lei.


Comentează știrea

Petrisor Carmen
15 mai 2015
in atentia dnei Ana Fulas Ionescu

Mofificati va rugam numele solistei! Se numeste Alexandra Petrisor,nu Petri-sor ! :) Mutumim!

Roxana
16 mai 2015
Oferta de lucru

Toate marile personalități ale lumii și-au dezvoltat obiceiul de a se confrunta cu frica de eșec și de a acționa în ciuda propriei frici – până când obiceiul de a deveni curajoși a devenit o parte integrantă a caracterului lor. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Mai 2015
Stire din Cultură-Educație : Ghici pentru cine "Vine barza"!
Pagina a fost generata in 2.1686 secunde