Președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan, despre derby-ul cu Steaua

"Le cer jucătorilor mei dăruire pe teren!"

258

Articole de la același autor

Momentul adevărului pentru rugbiștii de la CS Cleopatra Mamaia. Campioana României se află în fața meciului cu Steaua, eterna rivală pe care conducerea clubului nici nu concepe să nu o învingă și să termine astfel prima fază a campionatului pe locul întâi. 


Sâmbătă, 16 mai, de la ora 14.00, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", CS Cleopatra primește vizita celor de la CSA CSS Steaua București, în derby-ul rundei cu numărul 13 a Diviziei Naționale de rugby juniori U19. În tabăra constănțeană domnește optimismul, victoria - de preferat cu tot cu bonus ofensiv - fiind cuvântul de ordine, mai ales că în lot nu sunt probleme majore. 


"Suntem într-un moment foarte important. Un meci cu Steaua este întotdeauna unul aparte, iar în contextul actual, în care ocupăm primele două poziții, vom vedea foarte exact nivelul la care ne aflăm. Jocul de sâmbătă va fi, cu siguranță, o repetiție înainte de marea finală. Sunt sigur că ne vom reîntâlni cu Steaua în partida decisivă pentru trofeu. Le cer jucătorilor mei dăruire în teren, disciplină, organizare, să respecte indicațiile antrenorilor.


Dacă vom respecta aceste lucruri, nu putem pierde meciul. Steaua nu va veni în excursie pe litoral, și ei se gândesc la puncte, însă le spun, cu părere de rău, că vor pleca cu tolba goală de pe litoral", a declarat, pentru "Cuget Liber, președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan. 


Acesta a făcut un apel și la constănțenii iubitori de rugby, să vină la stadion și să susțină echipa la acest joc important. 


"Îi invităm să fie alături de noi pe toți iubitorii sportului cu balonul oval. Le promitem un spectacol de calitate", a transmis președintele Chirondojan. 


Meciul CS Cleopatra - Steaua va fi arbitrat de o brigadă ce-l are la centru pe bucureșteanul Radu Petrescu. 


În clasament, CS Cleopatra ocupă primul loc, cu 50 de puncte, iar Steaua este pe poziția secundă, cu 49 de puncte. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Aprilie 2015
Stire din Sport : Rugby: CS Cleopatra a învins CNAV
Pagina a fost generata in 0.4492 secunde