Divizia Națională de rugby juniori U19

CS Cleopatra intră în "focurile" meciurilor finale

280
1
CS Cleopatra intră în

Articole de la același autor

Sâmbătă, CS Cleopatra susține, în deplasare, meciul împotriva LPS Focșani, contând pentru etapa a 12-a a Campionatului Național de rugby juniori U19.

Constănțenii au plecat vineri dimineață spre Focșani, meciul cu LPS fiind o pregătire pentru partida cu Steaua, adversara numărul 1. Ca de obicei, antrenorii Radu Nicolae Mocanu și Victor Bezușcu și-au pregătit elevii doar cu gândul la victorie.

"Partida cu Focșani este importantă pentru că în semifinale ne vom întâlni cu ei ori cu Bârlad. E important să le vedem tactica și să le-o dejucăm. De asemenea, e un bun antrenament înain-tea meciului cu Steaua, partidă care va fi ca și o finală", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele clubului constănțean Vasile Chirondojan.

În lotul echipei, a revenit Andrei Damian, pe postul de pilier, un jucător foarte bun din cele spuse de conducerea clubului.

"Damian a făcut parte din echipa noastră încă de la începutul anului, însă o perioadă a trebuit să se axeze pe situația școlară", a adăugat antrenorul Mocanu.

În această perioadă, toți sportivii echipei se pregătesc de bacalaureat. Conducerea a implementat o regulă, ca toți jucătorii să aibă note școlare bune.

"Îi motivăm să învețe și îi susținem în efortul lor de a încheia liceul și, de ce nu, să urmeze o facultate. Fiind campioni naționali, ei au anumite facilități la facultate. Pot intra la fără taxă. Plus de asta, după terminarea liceului, ei au carnet de instructor sportiv", a adăugat președintele Chirondojan.

Ținta constănțenilor este titlul național, dar și diploma de BAC.

Primul XV al constănțenilor în meciul cu LPS Focșani este următorul: 1. Alin Davidoaie, 2. Ovidiu Cojocaru, 3. Petre Ignat, 4. Andrei Iurea, 5. Ionuț Macoveanu, 6. Robert Tănase, 7. Damian Strătilă, 8. Alexandru Cosma, 9. Sebastian Agapie, 10. Adrian Ungureanu, 11. Ionuț Pântea, 12. Cristian Arefi, 13. Alexandru Miron, 14. Cătălin Vasiliu, 15. Claudiu Trandafir (cpt.).

Iată celelalte meciuri ale etapei: CSS Bârlad - CSS Gura Humorului, CNAV - CSM Câmpia Turzii.

Clasament: 1. CSA CSS Steaua (49 p), 2. CS Cleopatra (45 p), 3. CSS Bârlad (24 p), 4. LPS Focșani (18 p), 5. CNAV (12 p), 6. CSS Gura Humorului (11 p), 7. CSM Câmpia Turzii (0 p). 

Comentează știrea

ramona
10 mai 2015
cea mai buna oferta

Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "proiect" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Aprilie 2015
Stire din Sport : Rugby: CS Cleopatra a învins CNAV
Pagina a fost generata in 0.43 secunde