Tradiția se cere respectată! CS Cleopatra pregătește "cartușele" pentru Bârlad

270
2
Tradiția se cere respectată!  CS Cleopatra pregătește

Articole de la același autor

Echipa de rugby CS Cleopatra va disputa cel de-al doilea meci al săptămânii, sâmbătă, pe teren propriu, pe stadionul "Constructorul Cleopatra", împotriva formației CSS Bârlad, contând pentru etapa a 11-a a Campionatului U19. Fluierul de start se va auzi la ora 14.00.

După victoria de miercuri, din București, cu CNAV, scor 59-16, juniorii de la Cleopatra vor primi vizita echipei din Bârlad, un adversar puțin incomod, din spusele antrenorului principal Radu Nicolae Mocanu.

"CSS Bârlad este o echipă puternică, acolo există un centru de excelență și se pregătesc foarte bine. Nu vreau să stric tradiția de a câștiga pe teren propriu. În meciul cu CNAV am folosit multe rezerve, am rulat întreg lotul. A fost încă o ocazie să ne pregătim", a declarat, pentru "Cuget Liber", tehnicianul echipei constănțene.

La Constanța, lotul este complet, după revenirea jucătorilor Andrei Iurea și Ionel Melinte, care au participat de curând la Campionatul European de rugby 7, din Franța.

Luna aceasta, juniorii constănțeni vor disputa ultimele partide din returul campionatului, după care urmează semifinalele și finalele. CS Cleopatra urmează să întâlnească pe LPS Focșani (9 mai), CSA CSS Steaua (16 mai), iar în etapa a 14-a va sta.

În etapa de săptămâna aceasta, se vor mai disputa meciurile CSS Gura Humorului - CNAV și CSA CSS Steaua - LPS Focșani.

CS Cleopatra luptă împotriva CSA CSS Steaua pentru prima poziție, iar meciul dintre cele două va fi foarte important. Până una alta, clasamentul este următorul (fără rezultatul meciului dintre CSS Bârlad și CSA CSS Steaua din etapa a 10-a, neafișat): 1. CS Cleopatra (40 p), 2. CSA CSS Steaua (39 p),3. CSS Bârlad (24 p), 4. LPS Focșani (18 p), 5. CSS Gura Humorului (10 p), 6. CNAV (8 p), CSM Câmpia Turzii (0 p). 

Comentează știrea

Andrei
1 mai 2015
Munceste de acasa!

Cautam oameni seriosi. Se lucreaza part-time. Este vorba de o Franciza Alternativa Noi oferim studii gratuite sub forma de cursuri trimise pe mail. Contract legal oferit din start! Dovada platii disponibila imediat! Am expediat si primele castiguri! Minim 18 ani. Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "PART-TIME" la adresa de email : [email protected]

Raluca
3 mai 2015
Oferta de munca!!

Cautam operatori online care vor sa castige progresiv comisioane ,cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Se asigura training gratuit sub forma unor lectii pe e-mail ,la sfarsitul acestor cursuri puteti continua sau va puteti retrage.Exclusiv compania ofera si scrisoare de recomandare dupa circa 3 luni de activitate! Pentru mai multe detalii ,trimiteti textul "curs"la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Aprilie 2015
Stire din Sport : Rugby: CS Cleopatra a învins CNAV
Sâmbătă, 04 Aprilie 2015
Stire din Sport : CS Cleopatra, deplasare la Gura Humorului
Pagina a fost generata in 0.6013 secunde