CS Cleopatra, victorie de răsunet cu CSM Câmpia Turzii

222

Articole de la același autor

Sâmbătă, pe stadionul "Constructorul - Cleopatra", a avut loc partida dintre CS Cleopatra și CSM Câmpia Turzii, contând pentru etapa a noua a Campionatului Național de rugby U19.

Nu a durat mult până când juniorii constănțeni să-și intre în ritm și au culcat balonul în terenul de țintă advers. Astfel, la aproximativ cinci minute de când se fluierase startul jocului, gazdele au marcat primul eseu, iar până la pauză, aveau deja 9 eseuri bifate și șapte lovituri de transformare reușite. Punctele oaspeților au fost marcate în minutul 30, printr-o lovitură de pedeapsă. La pauză, CS Cleopatra conducea de o manieră categorică, scor 59-3.

În cea de-a doua repriză, gazdele au făcut un adevărat spectacol. CSM Câmpia Turzii nu a mai avut nicio șansă. Juniorii constănțeni și-au adjudecat victoria cu scorul incredibil de 137-3. Antrenorii au avut ocazia să ruleze întreg lotul în teren și să aplice mai multe tactici de joc pe care le-au pregătit la antrenamente.

"A fost un antrenament de început de retur de campionat. Am plecat ușor și este bine că am plecat ușor, treptat, să creștem motoarele pentru semifinale și pentru finală. Acolo trebuie să fim în vârf de formă. Acum avem suficiente puncte și este asi-gurată prezența în semifinale. Important este să fim într-o formă cât mai bună, să nu avem accidentați și acolo să facem o figură frumoasă, să câștigăm semifinala și mai apoi, finala, pentru a păstra trofeul în Constanța", a declarat antrenorul Radu Nicolae Mo-canu.

Înainte de începerea partidei, conducerea clubului constănțean le-a înmânat jucătorilor tricourile de campioni naționali la rugby în 7 U19. Pentru CS Cleopatra a fost primul titlu câștigat anul acesta și acum îl urmărește pe cel de-al doilea.

"Sper să fie un semn care să ne deschidă drumul către cel mai râvnit titlu la juniori, titlu de campioni naționali U19", a mai adăugat Mo-canu.

Doi jucători ai echipei de la malul mării au fost prezenți, în acest week-end, la București, în cadrul lotului naționalei U19, care a participat la prima ediție a Balcaniadei la rugby în 7. Cei doi sunt Andrei Iurea și Ionel Melinte. Naționala U19 s-a clasat pe locul doi la Balcaniadă, după ce a disputat finala împotriva echipei României de seniori, scor 19-21. În primele meciuri, juniorii au învins reprezentanta Moldovei, scor 50-0 și pe cea a Bulgariei, scor 41-0. Cei doi constănțeni vor rămâne în continuare în lotul național U19, pentru Campionatul European din Franța, care se va desfășura în perioada 24-27 aprilie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Aprilie 2015
Stire din Sport : CS Cleopatra, deplasare la Gura Humorului
Pagina a fost generata in 0.5045 secunde