Eliza Samara s-a oprit în 16-imi la CM din China

149
1
Eliza Samara  s-a oprit în 16-imi la CM din China - elizasamara-1430415838.jpg

Articole de la același autor

Constănțeanca Eliza Samara a pierdut meciul cu taiwaneza Cheng I-Ching, scor 1-4 (7-11, 12-10, 9-11, 8-11, 6-11), în 16-imile de finală ale probei de simplu de la Campionatele Mondiale individuale de tenis de masă de la Suzhou (China).

"N-a fost să fie. Din păcate, am pierdut 1-4, seturi echilibrate, cu mingii fru-moase. Merg mai departe, urmează alte turnee, alte meciuri", a scris sportiva pe pagina sa de Facebook.

Samara era ultima româncă aflată în competiție. Delegația României a fost for-mată din Andrei Filimon, Adrian Crișan, Constantin Cioti și Ovidiu Ionescu, la masculin (antrenor, Mircea Dinu), Eliza Samara, Bernadette Szocs, Camelia Poștoacă și Cristina Hîrîci, la feminin (antrenor, Viorel Filimon). 

Comentează știrea

Andrei
1 mai 2015
Munceste de acasa!

Cautam oameni seriosi. Se lucreaza part-time. Este vorba de o Franciza Alternativa Noi oferim studii gratuite sub forma de cursuri trimise pe mail. Contract legal oferit din start! Dovada platii disponibila imediat! Am expediat si primele castiguri! Minim 18 ani. Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "PART-TIME" la adresa de email : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1354 secunde