Duel 100% românesc în sferturile turneului WTA de la Roma

Simona Halep își încrucișează racheta cu Alexandra Dulgheru

200
1
Simona Halep își încrucișează racheta cu Alexandra Dulgheru - simona-1431627109.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis Simona Halep, nr. 2 mondial, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Roma (Italia), competiție în care organizatorii oferă premii în valoare totală de 2.428.490 dolari. 


Constănțeanca a învins-o, ieri, fără drept de apel, pe americanca Venus Williams (nr. 16 WTA), scor 6-2, 6-1, în fix o oră de joc, și o va întâlni în sferturile de finală pe Alexandra Dulgheru, venită din calificări, care a dispus, tot ieri, de rusoaica Ekaterina Makarova, a opta favorită, scor 6-4, 6-3. 


Simona Halep și-a asigurat 46.000 de euro și 190 de puncte WTA, depășindu-și performanța de anul trecut, când a fost nevoită să se retragă în optimi de la Roma, din cauza unei accidentări. 


În schimb, Serena Williams, nr. 1 mondial, și-a anunțat, ieri, retragerea din turneul de la Roma. Campioana din Statele Unite nu a precizat motivele acestui forfait, care s-a produs înaintea partidei pe care urma să o dispute, în optimi, împotriva compatrioatei sale Christina McHalle, însă pare să fie vorba de o durere la un cot, care o jenează de câteva săptămâni.


Comentează știrea

un cititor
15 mai 2015
aoleu

Cum adică ..."își încrucișează racheta cu Alexandra"... De ce vreți voi să fiți deștepți?!?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7417 secunde