Emoții pentru tenismenele noastre, azi

92
Emoții pentru tenismenele noastre, azi - haleproma-1431586366.jpg

Articole recomandate

Cehoaica Petra Kvitova, a patra favorită a turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2.428.490 dolari, s-a calificat în optimile de finală, după o victorie în trei seturi în fața italiencei Karin Knapp, 6-3, 4-6, 7-6 (7/1).


Kvitova, câștigătoarea turneului de la Madrid, de săptămâna trecută, va juca în optimi cu sârboaica Jelena Jankovic, care a dispus de Magdalena Rybarikova (Slovacia), cu 6-4, 7-6 (7/2).

În turul al treilea s-a calificat și Carla Suarez Navarro, a zecea favorită, după o victorie ''scurtă'', 6-1, 6-1, în fața britanicei Heather Watson. Adversara din optimi a ibericei va fi Eugenie Bouchard, cap de serie nr. 6.

Simona Halep — Venus Williams, azi

Azi vor juca în optimile de finală cele trei românce: Alexandra Dulgheru — Ekaterina Makarova (12,00, ora României), urmată de meciul Simona Halep — Venus Williams (în jurul orei 14,00), iar partida Irina Begu — Victoria Azarenka va avea loc nu înainte de ora 22,00. 


Simona Halep și Francesca Schiavone vor evolua și în optimi la dublu, împotriva rusoaicelor Ala Kudriavțeva/Anastasia Pavliucenkova, scrie Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4289 secunde