Simona Halep, adversar inedit în turneul de la Roma

155
Simona Halep, adversar inedit în turneul de la Roma - simona-1431364535.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis Simona Halep (cap de serie nr. 2) o va înfrunta pe Alison Riske (SUA), în runda a doua a turneului WTA de la Roma (Italia), competiție în care organizatorii oferă premii în valoare totală de 2.428.490 dolari. 


Constănțeanca a avut liber în runda inaugurală, în timp ce americanca a învins-o pe compatrioata sa Varvara Lepchenko, în două seturi, scor 6-4, 6-3. 


Cele două jucătoare nu s-au mai întâlnit până acum în circuitul profesionist. Simona a ajuns până în semifinalele competiției de la Foro Italico în 2013, iar anul trecut s-a retras înaintea meciului din optimi cu Carla Suarez Navarro (Spania). 




Simona Halep se menține pe locul al doilea în clasamentul celor mai bune jucătoare profesioniste de tenis din lume (WTA), ierarhie dată, ieri, publicității, în timp ce Irina Begu a urcat pe poziția a 31-a, cea mai bună clasare din cariera sa. Lider autoritar al topului este Serena Williams (SUA), iar pe locul trei se află rusoaica Maria Șarapova. 


Ordinea este identică atât în clasamentul Road to Singapore, care contează pentru calificarea la Turneul Campioanelor, cât și în clasamentul premiilor încasate din tenis în circuitul feminin, constănțencei intrându-i în conturi, anul acesta, peste două milioane de dolari.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4846 secunde