CS Cleopatra a intrat în cantonament pentru derby-ul cu Steaua

230
CS Cleopatra a intrat în cantonament pentru derby-ul cu Steaua - cleopatracsmcampiaturzii16-1431454529.jpg

Articole de la același autor

Cel mai important meci al etapei a 13-a a Diviziei Naționale de rugby juniori U19 se va desfășura sâmbătă, 16 mai, de la ora 14.00, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", unde formația gazdă, CS Cleopatra, va primi vizita celor de la CSA CSS Steaua București. 


Iubitorii sportului cu balonul oval vor asista la un veritabil derby, meciul urmând a decide, în procent de 99%, ocupanta primului loc în clasament la finalul fazei întâi a campionatului. CS Cleopatra este lidera la zi, cu 50 de puncte, secondată de Steaua, cu 49 de puncte. Gazdele își doresc o victorie cu tot cu bonus ofensiv, pentru a avea ulterior un culoar mai bun. 


"Echipa s-a pregătit intens pentru meciul cu Steaua. De astăzi (n.r. - ieri), jucătorii au intrat în cantonament și vor avea, până sâmbătă, câte un antrenament în fiecare zi. Antrenamentul căpitanului este programat vineri, de la ora oficială a jocului, 14.00. Vrem să câștigăm și să evităm, astfel, Bârladul în semifinale. Dacă vom termina sezonul regulat pe primul loc, vom înfrunta Focșaniul, un adversar mai accesibil, și ne-am conserva forțele mai bine pentru finală, unde, mai mult ca sigur, vom da din nou piept cu Steaua. Însă, când vrei să fii campion, nu contează numele adversarei, trebuie să câștigi toate meciurile", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan. 


În lotul constănțean, pregătit de Radu Nicolae Mocanu și Victor Bezușcu, nu sunt probleme deosebite, singurul jucător încă indisponibil fiind Ionel Melinte, aflat în refacere, dar care va fi recuperat până la ora de start a finalei campionatului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Aprilie 2015
Stire din Sport : Rugby: CS Cleopatra a învins CNAV
Pagina a fost generata in 0.5139 secunde