Moment de cumpănă pentru campioana României la volei masculin

CVM Tomis are nevoie de sprijinul constănțenilor!

211
CVM Tomis are nevoie de sprijinul constănțenilor! - voleicvmcampioana46-1431454651.jpg

Articole de la același autor

Conducerea CVM Tomis a lansat, ieri, o scrisoare deschisă către oamenii de afaceri și iubitorii sportului din Constanța, cu scopul de a susține, în aceste momente dificile, campioana României, echipa deceniului în voleiul masculin românesc. 


În ultimii zece ani, Constanța a devenit capitala voleiului masculin românesc, iar succesul și popularitatea de care se bucură acest sport la țărmul mării se datorează performanțelor realizate de CVM Tomis, care a reușit de cinci ori eventul Campionat - Cupă, în 2007, 2008, 2009, 2013 și 2014, iar în 2015 a câștigat, din nou, titlul de campioană. Totodată, CVM Tomis a devenit de patru ori vicecampioană a României, în 2005, 2006, 2010 și 2012, câștigând de încă trei ori Cupa României, în 2005, 2006 și 2010. 


"CVM Tomis a reușit, într-un interval de timp scurt, să întrerupă supremația numelor de tradiție din voleiul masculin românesc, având evoluții spectaculoase în întrecerile interne și în cupele europene. Dominația în campionat a fost posibilă grație valorii fiecăruia dintre componenții lotului și a întregului staff tehnic, iar pozițiile fruntașe din prima ligă au permis formației să participe, pentru al zecelea sezon consecutiv, în cupele europene și pentru al treilea an consecutiv în cea mai puternică întrecere europeană inter-cluburi, Liga Campionilor. Anul acesta, CVM Tomis a realizat cea mai bună performanță în noul format al Ligii Campionilor pentru o formație românească - accesul în Play-off 12 din postura de câștigătoare de grupă", se arată în documentul semnat de directorul executiv al clubului, Serhan Cadâr. 


În aceste condiții, și pentru viitorul sezon, ambițiile sunt foarte mari în tabăra constănțeană. 


"CVM Tomis este singura formație care mai poate face performanță la Constanța și tocmai de aceea conducerea clubului a decis să înscrie echipa în Liga Campionilor, pentru al patrulea sezon consecutiv. În condițiile în care echipa a câștigat pe teren dreptul de a participa în Liga Campionilor, vrem să repre-zentăm cu cinste România în cea mai puternică întrecere voleibalistică inter-cluburi. Pentru a reuși acest lucru, sperăm ca cei care ne pot susține să înțeleagă dorința noastră de a face, în continuare, performanță și să fie alături de noi. În acest moment, când sportul constănțean se află la răscruce de drumuri, este timpul ca toți agenții economici din Constanța să lase deoparte convingerile politice și să sprijine sportul constănțean. Orice sumă, oricât de mică, oferită de fiecare agent economic este pentru club picătura care poate aduce siguranța financiară, dar și posibilitatea de a transfera jucători valoroși, cu care să putem ataca un trofeu european în sezonul 2015-2016", a transmis conducerea CVM Tomis.


"Spectacolul trebuie să meargă mai departe!" 
Din pledoaria pentru volei, nu putea lipsi capitolul juniori, unde CVM Tomis este excelent organizată. 


"Anul 2013, în care CVM Tomis a cules roadele ediției 2012-2013 a Campio-natelor Naționale, a adus satisfacția eforturilor depuse și confirmarea justeței strategiilor adoptate de conducerea clubului. Pentru prima oară în România, o grupare sportivă a reușit să devină campioană națională la volei masculin la toate categoriile de vârstă - seniori, juniori, cadeți și speranțe. În 2014, CVM Tomis a devenit campioană națională în întrecerea seniorilor, juniorilor și cadeților", se arată în scrisoare. 


Nu în ultimul rând, rezultatele și nivelul voleibalistic de ținută al jocului oferit de sportivii constănțeni, dar și modalitatea spectaculoasă în care staff-ul clubului a organizat partidele de pe teren propriu au umplut tribunele Sălii Sporturilor din Constanța și au fidelizat o frumoasă galerie. Spectatorii și-au încurajat pe măsură favoriții, mulți dintre ei fiindu-le alături și în meciurile susținute în deplasare, atât în țară cât și în străinătate. Atmosfera din tribune a fost, de fiecare dată, incendiară, iar succesele au fost sărbătorite cum se cuvine, meciurile fiind urmărite de aproximativ 800-1.000 de spectatori la fiecare joc. 


"Prin rezultatele obținute în competițiile interne și internaționale, CVM Tomis deschide un nou capitol în istoria voleiului masculin constănțean și național, în care dorim să se regăsească toți sponsorii și toate structurile care ne-au susținut până acum și care avem convingerea că vor continua alături de noi. Spectacolul trebuie să meargă mai departe!", a mai transmis conducerea CVM Tomis.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1685 secunde