Deseară, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor

Confruntarea decisivă! CVM Tomis se luptă pentru al șaselea titlu de campioană

208
1
Confruntarea decisivă! CVM Tomis se luptă pentru al șaselea titlu de campioană - confruntarevolei-1430665766.jpg

Articole de la același autor

În această seară, Sala Sporturilor va fi arena în care cele mai bune două echipe de volei masculin din România se vor duela pentru cel mai important titlu - cel de campioană națională. Meciul dintre CVM Tomis și ACS VM Zalău va începe la ora 18.00 și va putea fi urmărit și pe Digi Sport. 


După patru jocuri incendiare, două la Constanța și două la Zalău, în care cele două formații și-au arătat dominația fiecare pe teren propriu, iată că titlul de campioană națională va fi înmânat la malul mării. Ceea ce speră CVM Tomis și suporterii constănțeni este ca trofeul să fie înmânat echipei gazdă. 


Elevii lui Martin Stoev și Radu Began au cedat în finala Cupei României în fața ardelenilor, dar s-au motivat pentru cucerirea celui de-al șaselea titlu de campioană. După ce a încheiat sezonul regulat pe primul loc și fără nicio înfrângere, după primele două meciuri de acasă, constănțenii erau favoriți în câștigarea titlului, chiar cu scor general 3-0. 


Următoarele partide de la Zalău au fost punctele de cotitură ale finalei. Stoyan Stoev și-a condus jucătorii către prima victorie și astfel zălăuanii au prins aripi.


În cel de-al patrulea meci, cele două echipe și-au demonstrat adevărata valoare și au oferit suporterilor un meci de calibru internațional. Ardelenii au echilibrat balanța după cinci seturi, în care au fost conduși cu 2-0. 


Ambele echipe pornesc cu șanse egale în acest ultim meci. Spectacolul se promite a fi unic, iar suporterii constănțeni nu pot rata o astfel de finală. CVM Tomis are nevoie de susținerea publicului pentru a aduce cel de-al șaselea titlu la Constanța. Ca de fiecare dată, intrarea va fi liberă. 


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5248 secunde