Volei masculin: CVM Tomis - ACS VM Zalău, scor general 2-2. Meciul decisiv de joacă la Constanța

116
Volei masculin: CVM Tomis - ACS VM Zalău, scor general 2-2. Meciul decisiv de joacă la Constanța - oncvmfinala4-1430246938.jpg

Articole de la același autor

Marți seara, la Zalău, CVM Tomis și ACS VM Zalău au disputat cel de-al patrulea meci din finala Diviziei A1 de volei masculin. Constănțenii și-au adjudecat primele două seturi (25:22, 25:17) și parcă se și vedeau învingători, însă în actul al treilea, gazdele au întors meciul. 


 Zalăul a câștigat setul cu 25:20. Setul al patrulea a fost foarte disputat. Zalăul s-a aflat la conducere, iar constănțenii au încercat să închidă meciul și să-și asigure victoria. Când gazdele credeau că vor duce meciul în decisiv, CVM a egalat, iar de la 24-24, cele două echipe au mers cap la cap. 


După un adevărat spectacol plin de emoții și tensiune, Zalăul a încheiat setul, 32-30, și a dus meciul în decisiv. Ultimul act a creat și mai mare zbucium, dar după ce au mers umăr la umăr, gazdele au închis setul (16-14). Scorul general este egal, 2-2, iar meciul decisiv se va juca la Constanța, pe data de 4 mai. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0203 secunde