Video VIDEO / PERCHEZIȚII la CONSTANȚA. Ce au confiscat polițiștii de la bișnițarii de țigări. Update

273
VIDEO / PERCHEZIȚII la CONSTANȚA. Ce au confiscat polițiștii de la bișnițarii de țigări. Update - perchezitii-1430288833.jpg

Articole de la același autor

Peste 20.000 de țigarete de contrabandă au fost descoperite de polițiștii constănțeni, în urma perchezițiilor desfășurate în această dimineață.


Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2015, indivizii suspectați de contrabandă de țigări au depozitat și comercializat, către diferite persoane fizice, importante cantități de țigarete netimbrate, sau având aplicate banderole de marcare emise de către autorități străine, achiziționate în mod fraudulos, în scop de revânzare, cunoscând faptul că, respectivele bunuri proveneau din alte state și fuseseră introduse în România în scopuri ilicite.

Totodată, la sediul IPJ Constanța au fost conduse, șase persoane pentru audieri.

Dintre acestea, patru au fost reținute de către polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, față de una s-a dispus măsura controlului judiciar, iar o alta este cercetată în stare de libertate.



În această dimineață, polițiștii constănțeni au efectuat 10 percheziții domiciliare la persoane bănuite de contrabandă cu țigări. Vom reveni cu amănunte.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5592 secunde