Galerie FOTO. Mașinile cu numere de Bulgaria fac victime, din nou / Bătrână lovită chiar pe trecerea de pietoni! UPDATE

552
6

Articole de la același autor

UPDATE - În jurul orelor 09:19, o șoferiță de 41 de ani, a condus pe strada Frunzelor, dinspre strada Baba Novac și ajungând la intersecție cu strada Portiței, a virat la stânga și a accidentat pe M.E. (femeie, 69 de ani, din mun. Constanta) care traversa strada pe trecerea pentru pietoni, semnalizată prin indicator și marcaj pietonal. Victima a fost transportată la spital pentru investigații medicale, fiind rănită ușor. 


Un accident rutier s-a petrecut, în urmă cu câteva momente, pe strada Portiței din Constanța. Din primele informații, se pare că șoferul unei mașini Hyundai, cu numere de Bulgaria, a lovit o bătrână chiar pe trecerea de pietoni. Medicii de pe Ambulanță se află la fața locului pentru a acorda îngrijirile medicale necesare. Vom reveni cu amănunte.

Comentează știrea

Bulk
29 aprilie 2015
Masini sau soferi...

Din cate stiam soferi provoaca accidente, masina fiind doar unealta...

ce nu e clar ?
29 aprilie 2015
Masina de BG

presupune o anumita tipologie de individ, texanii fiind in marea lor majoritatea buni de streang

Gelu
29 aprilie 2015
alt idiot cu numere de BG

i-as impusca in gura fara exceptie.

romanilor boi comunisti iliescu treziti va
29 aprilie 2015
prostia inca e in floare

Mai redusilor mintal.....atit si autorul titlului cit si comentatorii țopescu penibili.....daca avea nr de germania sau america ce cacat mai mincati mai? Sinteti setati pe bulgari voi boilor.si redusi.iliescu e in floare in creierul vostru putrezit de ura comunista

prostia e inca in floare
29 aprilie 2015
acelasi

Baba mergea la biserica? Bun.si ce importanta are nr de inmatriculare cu prostia soferului? Pun pariu ca era femeie. Nu i asa madam andreea iliescu? Ziarista de muzica usoara ..

grecu
30 aprilie 2015
subiectivism si prostie

ACCIDENTUL A FOST PRODUS DE O FEMEIE. NR AUTO NU ARE RELEVANTA. IN ACCEEASI ZI AU MAI AVUT LOC ALTE DOUA ACCIDENTE , DAR NU CONTEAZA CA NU ERAU IMPLICATE AUTO BG. DNA ILIESCU LASATI VA DE PRESA!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4844 secunde