Urmărire pe străzile Medgidiei: șoferul fugărit de polițiști a ajuns cu mașina în zid!

252
Urmărire pe străzile Medgidiei: șoferul fugărit de polițiști a ajuns cu mașina în zid! - urmariremedgidia-1430243376.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr de 25 de ani, din Medgidia, este anchetat de polițiști după ce s-a urcat la volan beat și fără a avea permis de conducere. Ba mai mult, când a fost observat de polițiști, a apăsat accelerația până la podea. 


Potrivit oamenilor legii, Remusz Gabor, de 25 de ani, a avut, duminică seara, chef de distracție. Așa că, în jurul orei 22,00, după ce s-a cinstit cu un amic, s-a urcat la volanul mașinii tatălui său, o Dacie, și l-a luat cu el și pe amic, dar și pe fiul său de șase ani. În drumul său prin oraș, bărbatul a fost surprins de polițiști, care i-au făcut semn să tragă pe dreapta. În loc să oprească, însă, șoferul a apăsat pedala de accelerație și s-a oprit într-un zid. 


A încercat să fugă, dar a fost prins de polițiști, iar în prezent este cercetat în libertate pentru neoprire la semnul regulamentar al polițistului, furt de folosință, conducere fără permis și refuzarea recoltării probelor biologice.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6929 secunde