Focuri de armă pentru prinderea unui traficant

244
Focuri de armă pentru prinderea unui traficant - focuridearmapentruprinderea-1430243338.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră constănțeni au organizat, luni, un flagrant prin care au vrut să prindă un dealer de etnobotanice din Constanța, care încerca să tranzacționeze, în mod ilegal, 50 de grame și 48 de pliculețe cu substanțe vegetale susceptibile a avea efect psihoactiv. Tânărul, în vârstă de 24 de ani, a fost prins în trafic, în timp ce conducea un autoturism marca BMW. 


Pentru că a refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii, încercând chiar să fugă, unul dintre polițiști a fost nevoit să tragă focuri de armă pentru a-l imobiliza pe suspect. Individul a fost prins și condus la sediul Gărzii de Coastă pentru cercetări. În urma controlului, polițiștii au găsit în mașina acestuia 50 de grame de substanță vegetală de culoare verde, 48 de pliculețe ce conțin substanțe vegetale de culoare verde, 279 de pliculețe autosigilante goale, o cutie cu foițe de țigarete și un rest de țigară tip "joint". 


În aceeași zi, polițiștii de frontieră au efectuat, în baza unui mandatului emis de Tribunalul Constanța, o percheziție domiciliară, de unde au confiscat alte două pliculețe cu substanțe vegetale de culoare verde, două pliculețe goale cu urme de substanțe vegetale, o folie de plastic în care erau semințe de plante susceptibile a fi tip marijuana, o cutie cu două role de confecționat țigarete, două laptop-uri și cinci CD-uri. Cercetările sunt continuate de procurorii DIICOT Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.416 secunde