Șantajat de FALȘI POLIȚIȘTI. Și victima a ajuns după gratii!

324
Șantajat de FALȘI POLIȚIȘTI. Și victima a ajuns după gratii! - 2apriliefalsipolitisti-1427979815.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr constănțean, care a cerut ajutorul oamenilor legii după ce a fost șantajat de niște indivizi ce s-au dat drept polițiști, a ajuns, la rândul lui, în arestul Poliției Constanța.

În luna februarie, Alexandru Barbu a fost oprit, pe o stradă din centrul Eforiei Nord, de mai mulți indivizi ce s-au dat drept polițiști. La percheziția corporală, asupra tânărului au fost găsite mai multe grame de cannabis, așa că falșii polițiști i-au pretins 2.000 de lei pentru a nu-i face dosar penal.

Tânărul s-a conformat și le-a dat banii, însă a anunțat și autoritățile. Inițial, în dosar au fost anchetați doar Mengheri Selcük, Narcis Patiș și Iulian Tudor, victima acuzându-i doar pe aceștia. Însă, în timpul cercetărilor s-a stabilit că la infracțiune ar fi luat parte și Alexandru Ionuț Ciobanu, deși victima a negat acest aspect.

Pentru că a încercat să îi ducă în eroare pe anchetatori, victima Alexandru Barbu s-a ales și el cu dosar penal, fiind acuzat de favorizarea infractorului. Acesta a fost reținut, iar astăzi urmează să fie dus în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 02 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : Hoții au golit o locuință
Pagina a fost generata in 1.3603 secunde