Primăria Cumpăna, un nou festival al valorilor culturale

106
Primăria Cumpăna, un nou festival al valorilor culturale - primariacumpanaprimariesediu4142-1427980185.jpg

Articole de la același autor

Primăria comunei Cumpăna, în parteneriat cu Televiziunea INEDIT, organizează etapa județeană a Festivalului Valorilor Culturale Românești – ediția I, 2015.


Evenimentul se va desfășura în ziua de vineri, 3 aprilie 2015, începând cu ora 1100, în sala de spectacole a Casei de Cultură din comuna Cumpăna. Festivalul își propune să promoveze valorile culturii românești din județul Constața. În concurs participă artiști individuali, grupuri vocale și instrumentale, ansambluri folclorice. Vor fi în competiție în prima etapă artiștii unui județ, urmând ca în etapa următoare, cei care au fost desemnați ca fiind câștigătorii primei etape, să concureze cu câștigătorii din alte județe. În cea de-a doua etapă, interjudețeană, vor concura artiștii zonelor folclorice care și-au desemnat câștigătorii etapelor județene (Oltenia, Moldova, Banat, Ardeal, Dobrogea).


Câștigătorii celei de-a doua etape zonale intră în finală, și anume în etapa națională. Premiile acordate vor fi substanțiale, marele premiu la etapa națională constând în realizarea unui compact-disc și numeroase apariții pe postul nostru de televiziune. Pentru reușita acestei manifestări de amploare, care își propune descoperirea de noi talente și promovarea lor spre revigorarea culturii românești, organizatorii au încheiat parteneriate următoarelor instituții: Ministerul Culturii, Ministerul Educației Naționale, Consilii Județene, Centre județene pentru conservarea și promovarea culturii tradiționale, Școli Populare de Artă.

Coordonatorii festivalului sunt: Emilia Bubulac și Valeria Arnăutu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6926 secunde