Sute de infractori, în vizorul Poliției

99
Sute de infractori, în vizorul Poliției - ostaticeliberat111427312686-1427629752.jpg

Articole de la același autor

Poliția Română verifică, periodic, modul în care persoanele puse sub supraveghere judiciară își respectă obligațiile, iar în cazul încălcării acestora, sesizează instanța competentă. 


În ultima săptămână, la nivel național, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară față de 220 de persoane și au fost înregistrate 34 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere judiciară dispuse inițial, cu alte măsuri. 


Măsurile preventive care stabilesc supravegherea judiciară presupun obligații în sarcina persoanelor față de care au fost dispuse.


În perioada 20-27 martie a.c., la nivel național, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară față de 220 de persoane. 


Polițiștii desfășoară activități specifice față de 62 de persoane, pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu și față de 158 de persoane, pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar.


Tot în această perioadă, la nivel național, au fost înregistrate 34 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere dispuse inițial, cu alte măsuri. 


Măsura controlului judiciar dispusă inițial a fost înlocuită, în 11 cazuri, cu măsura arestării preventive, cu executarea pedepsei închisorii, în 3 cazuri, cu suspendarea executării pedepsei, în 5 cazuri, iar, în alte 3 cazuri, controlul judiciar a fost înlocuit cu arestul la domiciliu. 


În două cazuri, arestul la domiciliu a fost înlocuit cu controlul judiciar, în șase cazuri fiind înlocuit cu mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea.


De asemenea, arestul la domiciliu a fost înlocuit cu arestarea preventivă în 3 cazuri și cu suspendarea executării pedepsei într-un caz.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5764 secunde