Galerie foto. Spectacol de Ziua Poliției. Ostatic eliberat și bombă detonată, în centrul Constanței

203

Articole de la același autor

Îmbrăcați în straie de sărbătoare, cu zâmbetul pe buze, polițiștii constănțeni au celebrat, ieri, Ziua Poliției Române. Și, așa cum era normal, au sărbătorit-o alături de constănțeni, de la cei mici până la pensionari. 


În centrul municipiului Constanța, în parcul din dreptul Teatrului "Oleg Danovski", polițiștii i-au așteptat pe constănțeni cu surprize: le-au prezentat armele din dotare, tehnica performantă a Serviciului Criminalistic, cu ajutorul căreia mulți răufăcători ajung după gratii; totodată, luptătorii mascați de la Serviciul de Acțiuni Speciale, sub coordonarea comisarului șef Tudorel Dogaru, au pus în scenă un exercițiu tactic, în urma căruia a fost eliberat un ostatic și detonată o bombă. 


"Inspectoratul Județean de Poliție Constanța are în structura sa o grupare pirotehnică, o echipă de polițiști pregătită pe acest domeniu de activitate. Nu în toate județele există o asemenea structură, astfel că, dacă va fi nevoie, vom acționa și în alte județe", a precizat chestorul Bogdan Despescu, inspectorul șef al IPJ Constanța. 


Prezenți în număr mare la eveniment, cei mici au fost încântați atât de mascați, de câinii-polițiști, dar și de faptul că au putut să se joace în autospecialele Poliției Constanța și chiar să experimenteze ce înseamnă amprentarea. "Când mă fac mare, o să fiu polițist militar!", a susținut, mândru, David, un puști de șapte ani, dotat cu costumație de mascat și cu pistol de jucărie! 


"Mulțumesc tuturor colegilor mei pentru eforturile depuse, le urez sănătate, fericire, împliniri profesionale și în plan personal. Le mulțumesc și familiilor lor, pentru tot ce au făcut pentru ei, că-i acceptă foarte mult la serviciu și, în același timp, mulțumesc cetățenilor pentru sprijinul acordat, îi asigurăm că suntem aici pentru dumnealor, să asigurăm condiții de siguranță", a precizat chestorul Bogdan Despescu. 


Polițiștii au încheiat evenimentul cu o paradă a autospecialelor și motocicletelor din dotarea Poliției Constanța, pe principalele artere ale municipiului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5705 secunde