În căutarea perverșilor sexuali de pe străzile Constanței

202
În căutarea perverșilor sexuali de pe străzile Constanței - incautareperversilorsexuali-1427312900.jpg

Articole de la același autor

Nu de puține ori, femeile care au ieșit cu cei mici în parcul Tăbăcărie au avut parte de o experiență neplăcută, fiind acostate de un individ care făcea gesturi obscene și se dezbrăca în fața lor. Revoltate, acestea au sesizat oamenii legii, astfel că, marți după-amiază, 24 martie, între orele 13,00 și 16,00, polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale au descins în parcul cu pricina. Îmbrăcați în civil, polițiștii au stat la pândă. După numai o oră, suspectul și-a făcut apariția și și-a început "ritualul". Acesta a fost prins în flagrant de oamenii legii, fiind identificat ca fiind vorba despre un bărbat de 37 de ani, din localitatea Lumina. 


Bărbatul a fost dus la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, unde a fost audiat și i s-a întocmit dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri. Prin dispoziția procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, bărbatul este anchetat în libertate. 


De menționat că acesta nu este primul pervers sexual care ajunge în atenția polițiștilor constănțeni. Polițiștii au mai întocmit un dosar penal unui bărbat de 46 de ani, care se masturba pe stradă, în văzul trecătorilor, în zona Policlinicii 2. 


Dacă sunteți abordați de indivizi cu un comportament suspect, obscen, nu ezitați să apelați 112, pentru a sesiza faptele oamenilor legii!


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6083 secunde