Percheziții la o grupare specializată în trafic de droguri de mare risc

148
Percheziții la o grupare specializată în trafic de droguri de mare risc - mascatipolitiaspiruam31391155813-1430209058.jpg

Articole de la același autor

În această dimineață, polițiștii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. au destructurat o grupare infracțională specializată în producere și trafic de droguri de risc și de mare risc. În urma a 8 percheziții, au fost ridicate 4 kg. de cannabis, au fost descoperite 2 culturi indoor de cannabis, 50 de g. de ciuperci halucinogene, 25 de g. de MDMA cristale, precum și diferite sume de bani.


În dimineata zilei de 28 aprilie a.c., polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. au efectuat 8 perchezitii în municipiul București, la locuințele membrilor unei grupări infracționale specializate în trafic de droguri de risc și de mare risc, respectiv cannabis, MDMA și ciuperci halucinogene.
În urma perchezițiilor, au fost ridicate 4 kg. de cannabis și au fost depistate 2 culturi indoor de cannabis, cu sisteme complete de întreținere, preparare, instalații de iluminat, de filtrare a aerului, de umidificare, de irigare programată, de reflectare a luminii, de ermetizare și de încălzire.


De asemenea, au fost ridicate 50 de g. de ciuperci halucinogene, 25 grame de MDMA cristale, 31.700 de lei, 750 de USD și 870 de euro, 5 cântare folosite pentru porționarea drogurilor, precum și 15 telefoane mobile și 15 cartele SIM.
Din cercetări a reieșit că cei 11 membri ai grupării ar fi comercializat drogurile în municipiul București, în special în zona Centrului Istoric și la evenimente muzicale.


Cei în cauză sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de constituirea unui grup infarcțional organizat și producere si trafic de droguri de mare risc si de risc. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3511 secunde