După experiența canadiană, urmează lansarea a 3 cărți

376
1
După experiența canadiană, urmează lansarea a 3 cărți - ionutcaragea-1345484068.jpg

Articole de la același autor

Ionuț Caragea, scriitorul constănțean, ce a trăit în Canada timp de opt ani, își va lansa miercuri, 22 august, începând cu orele 16:00, la Biblioteca Județeană "Ioan N. Roman" din Constanța, trei cărți.


Volumele constau în "Dicționarul suferinței" (traducerea în franceză fiind premiată în 2012 la concursul internațional "Naji Naaman"), "Poezii de dragoste" și romanul de ficțiune "Uezen", ce a fost publicat și de editura ame-ricană Wildside Press. Autorul a mai lansat în cadrul Bibliotecii Județene, și volumul "Absența a ceea ce suntem", în 2009.


Poet, prozator de ficțiune, autor de aforisme, critic, editor și promotor cultural, Ionuț Caragea este adânc infiltrat în cercul cultural român din țară (fiind membru al Uniunii Scriitorilor din România, Filiala Iași, membru de onoare în Asociația Scriitorilor din Județul Neamț), dar și din străinătate (co-fondator și vicepreședinte al Asociației Scriitorilor de Limbă Română din Québec). 


Ionuț Caragea, sau Snowdon King, așa cum mai este cunoscut în proza de ficțiune sau în operele traduse, a publicat, până la vârstă de 37 ani, 23 de volume în limbile română, franceză și engleză.


Comentează știrea

biblioteca
21 august 2012
ora 18

Este vorba de ora 18.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5159 secunde