Evenimente culturale la Servus Caffe

E timpul pentru vals și tango

361
Pentru cei care doresc evenimente speciale, Servus Caffe a pregătit o nouă surpriză, o seară de vals și tango în interpretarea Cvartetului Amadeo, joi, 19 ianuarie, de la ora 22.

Dacă există vreo formă muzicală care să fie expresia directă a senzualității, aceasta este valsul ... în care o femeie își îmbrățișează partenerul, își închide ochii într-un vis fericit, și plutește de parcă lumea ar fi dispărut. Melodia valsurilor emană dor, dorință și tandrețe.

Tangoul este un dans de improvizație, o improvizație constantă ce te face să te simți liber și creativ, te învață să te lași condus, să privești în ochi, tangoul te învață să ai încredere.

"Iubește-mă cât viața"

Sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 22, Cafee Maritimo prezintă o comedie romantică, plină de savoare și adevăr, câteodată prea mult adevăr - după "Zăpezile de altădată" de Dumitru Solomon.

Un spectacol despre EA si EL in care ideea de iubire se reinventeaza cu umor si romantism. Deși se concretizează în realitatea de azi, poate fi povestea cuplului din oricare timp.

"- Trăim acum sau peste douăzeci de ani?

- Nu-mi pasă, am sa te iubesc toată viața așa cum te iubesc acum.

- Și eu. Dar când suntem acum?"

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 17 Ianuarie 2012
Stire din Cultură-Educație : Megadeth revine în România
Luni, 16 Ianuarie 2012
Stire din Cultură-Educație : Lansare Interitus Dei, la Cityplex
Pagina a fost generata in 2.2703 secunde