Echipă nouă la ISJ Constanța. "Vin cu oameni competenți, care vor să facă treabă!"

1194
Echipă nouă la ISJ Constanța.

Articole de la același autor

Proaspătul inspector școlar general, prof. Sorin Mihai, pregătește o echipă nouă la ISJ Constanța. Acesta este obligat să numească noi inspectori cât mai curând, având în vedere că șapte persoane au demisionat la începutul lunii noiembrie, chiar înainte de plecarea șefului Petrică Miu. 


În plus, mai multe posturi sunt ocupate doar cu jumătate de normă, astfel încât activitatea ISJ să nu fie blocată complet. 
"O urgență este completarea echipei. Sunt foarte multe posturi neocupate. Evaluăm situația și trebuie să rezolvăm problemele. Îmi propun ca Inspectoratul Școlar Județean Constanța să devină un mediu mult mai prietenos și să punem accentul pe îndrumarea și sprijinul cadrelor didactice. În acest sens, transparența și comunicarea trebuie să ne guverneze orice acțiune, orice activitate. Trebuie să ne amintim că suntem colegi de catedră cu cei pe care trebuie să îi sprijinim și să venim în preîntâmpinarea tuturor problemelor astfel încât să dovedim că această instituție le apreciază muncă și le-o susține deopotrivă", a declarat actualul șef al ISJ Constanța. 


Acesta a evitat să spună ce propuneri va face pentru posturile vacante de inspectori, dar a dat asigurări că va fi rezolvată problema resurselor umane la ISJ Constanța. 


"Vin cu oameni competenți, cu oameni care vor să facă treabă", a subliniat prof. Sorin Mihai. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.567 secunde