Echipamente interactive Smart, pentru lecţiile online, la Liceul „Ovidius”

229
Echipamente interactive Smart, pentru lecţiile online, la Liceul „Ovidius” - echipamenteinteractive-1605551316.jpg

Articole de la același autor

Opt dispozitive interactive Smart au fost achiziţionate, recent, la Liceul Teoretic „Ovidius”, care vor susține desfășurarea activității didactice, atât în organizarea actuală, la distanță, cât și la momentul în care cursurile vor fi reluate în formatul față în față. Acestea au fost cumpărate cu sprijinul asociaţiei de părinţi din cadrul unităţii de învăţământ, asociaţia cu personalitate juridică „Părinţii Noştri”.

Echipamentele permit atât comunicarea eficientă dintre elevi și profesori, cât și optimizarea modului în care sunt structurate lecțiile. Softurile asociate acestor echipamente servesc nu doar la dezvoltarea competențelor digitale dar și la îmbinarea demersului expozitiv cu cel aplicativ.

„Am demarat acest proiect pentru a putea oferi copiilor un cadru modern de desfășurare a lecțiilor, care să faciliteze adaptarea la mediul tehnologic, digital pentru care trebuie sa îi pregătim. Considerăm că efortul făcut de membrii asociației și de partenerii noștri va putea susține în continuare calitatea educației. Sumele necesare pentru achiziționarea dispozitivelor Smart provin din redirecționarea către asociația «Părinții Noștri» a 2% din impozitul pe venit respectiv 20% din impozitul pe profit din partea unor firme sau a unor persoane fizice”, a explicat Adrian Deca, președintele asociației „Părinții Noștri”.

Conducerea unităţii de învăţământ aplaudă iniţiativa părinţilor, pe care îi consideră parteneri de nădejde în actul educaţional. „Integrarea obiectivelor asociației cu cele ale Liceului Teoretic «Ovidius» reprezintă o cale pentru atingerea țintelor comune, de a asigura o colaborare eficientă între toți partenerii implicați într-un demers educativ: elevi, profesori, părinți”, transmite directorul adjunct al unităţii de învăţământ, prof. Carmen Bucovală.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.0717 secunde